Pioneer DJM-A9 - 4 kanaals DJ mixer

Productinformatie "Pioneer DJM-A9 - 4 kanaals DJ mixer "
De 4-kanaalsmixer DJM-A9 legt de lat voor mixers voor in clubs nog hoger – met enorme verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de DJM-900NXS2: denk aan een verbluffend heldere geluidskwaliteit, verbeterde bespeelbaarheid en connectiviteit en tal van nieuwe functies die je helpen je optredens naar een hoger niveau te tillen. De DJM-A9 werd ook verbeterd als muziekinstrument op zich, zodat je meer emoties en dynamiek in je shows kunt introduceren, terwijl alle functies en de lay-out die de standaard zijn geworden in clubs behouden blijven.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Gerelateerde Producten

Pioneer CDJ-3000 - Multimedia player
De nieuwe CDJ-3000 is het nieuwe vlaggenschip van Pioneer. De CDJ 3000 speelt de volgende bestandsformaten van USB en SD card af ALAC, AAC, AIFF, FLAC, MP3, WAV USB Ondersteund de volgende formaten FAT16, FAT32, HFS+

€ 75,00 per dag

Pioneer CDJ-2000nxs2 mediaspeler
De Pioneer CDJ 2000 NXS2 is een vlaggenschip van Pioneer. Deze multimediaspeler levert de hoogste geluidskwaliteit met zijn 24-bit/96kHz geluidskaart. Bovendien ondersteunt deze speler, FLAC en ALAC waardoor u kunt werken met audiobestanden zonder geluidsverlies. Uiterlijk zijn niet zoveel veranderingen aangebracht maar de aanwezigheid van een full colour touchscreen is zeker een aanwinst, In plaats van drie hotcues heeft u nu de beschikking over twee banken van vier, waarmee u direct kunt kiezen uit acht hotcues.

€ 65,00 per dag

Pioneer DJM-900nxs2 DJ mixer
Pioneer's DJM-900NXS2 is een tweede generatie DJ-mixer in het Pioneer topsegment op deze mizer is dubbele audio-interface aanwezig, waardoor maximaal 2 laptops aangesloten kunnen worden. Dit kan makkelijk zijn met 'Back 2 Back' sets waar 2 DJ's tegelijk draaien, maar biedt ook mogelijkheden om de volgende DJ alvast zijn materiaal aan te laten sluiten zonder dat er een sfeerdodende stilte plaats moet vinden om randapparatuur om te prikken. Verder zien we op de DJM-900NXS2 dat de effectensectie flink aangepakt is. De bekende X-Pad is vervangen door een display en het Beat FX-display van de DJM-900NXS is aangepast naar een compact OLED-display. Hierdoor komt ruimte vrij voor een speciale USB send/return, die rechtsboven voorzien is, voor het toevoegen van effecten met een iPad ('InterApp'-ondersteuning). Maar de meest opvallende feature is de FX Frequency, waarmee de DJM-900NXS2 zijn effecten niet alleen per kanaal kan toepassen, maar ook nog eens per frequentieband! Zo kunt u flanger-effecten toepassen op de vocals (hoge tonen) in een track, of kunt u een roll-effect over de baslijn (lage tonen) laten lopen. Dit biedt extra creatieve mogelijkheden en daagt de DJ uit om nieuwe transities te creëren. De mixing-processor tot slot, is nu 64 bit, voor een natuurlijker, warmer en meer gedetailleerd geluid.

€ 55,00 per dag