Pioneer DDJ-REV5 2-kanaals DJ-controller

Productinformatie "Pioneer DDJ-REV5 2-kanaals DJ-controller"
Anders dan de voorgaande REV controllers biedt de DDJ-REV5 ondersteuning aan voor zowel Serato DJ Pro als Rekordbox DJ. De controllers in de REV-series hebben een battle setup opstelling (kwart gedraaide decks) en een mixer met performance pad zoals in de DJM-S series mixers.

De DDJ-REV5 is uitgerust met grote jogwheels waarmee je, in combinatie met de robuuste en slanke MAGVEL FADER, subtiel en precies kunt scratchen. De lange tempo-schuifregelaars lopen horizontaal boven de decksecties, en de Performance Pads en Lever FX zijn in de mixersectie geplaatst. Zo wordt er een battle opstellingen gecreëerd die populair is bij dj's in Open Platform over de hele wereld.

De controller beschikt bovendien over unieke Stems-bedieningstoetsen voor live mash-ups en remixen. Zo kun je verschillende delen van een track individueel afspelen of dempen - bijvoorbeeld de drums of de zang. De DDJ-REV5 beschikt ook over de eerste Auto BPM Transition ooit zodat je nog creatiever kunt zijn dankzij naadloos mixen van tracks met een BPM tempo-overgang. Met deze gloednieuwe functie pas je het tempo van een track soepel en automatisch aan over een bepaald aantal tellen. Zo ben je volkomen vrij bij het kiezen van nummers, zonder gebonden te zijn aan een bepaald BPM-bereik.


Het nieuwe Piano Play biedt daarnaast een immersieve muzikale ervaring: je kunt cue points triggeren op verschillende halvetoonsafstanden. De wijzigingen in toonhoogte zijn over de 16 Performance Pads verdeeld zoals bij een piano.

De DDJ-REV5 is compatibel met Serato DJ Pro en rekordbox. Begin met dj'en door simpelweg de controller aan te sluiten op een pc/Mac waarop je favoriete programma draait.

Nieuw: Auto BPM Transition voor soepele mixen

Het mixen van muzikale genres met zeer verschillende tempo's is een fluitje van een cent op de DDJ-REV5 dankzij de nieuwe functie Auto BPM Transition. Kies een aantal maten voor de overgang, druk op de knop en de track die afspeelt verandert geleidelijk van tempo tot dat overeenkomt met de track die op het andere deck is geladen. Zo kun je de nieuwe track op het perfecte moment mixen of droppen. De BPM van het nieuwe nummer past bij die van het vorige, waardoor de overgang naadloos verloopt. Je kunt bovendien Stems, Auto Loop en Key Lock toepassen tijdens de overgang. Dankzij deze automatische processen heb je de handen vrij voor andere knoppen, omdat je de tempo-schuifregelaar niet met de hand hoeft te bedienen.


Nieuwe Piano Play-modus voor intuïtieve muzikale optredens
Dankzij de nieuwe Piano Play-modus op de DDJ-REV5 voelt jezelf muzikaal uitdrukken erg natuurlijk aan. Net als bij Pitch Play kun je de 16 Performance Pads gebruiken om een cue point te triggeren op verschillende halvetoonsafstanden. De wijzigingen in toonhoogte zijn nu echter zo ingedeeld dat de pads een toetsenbord vormen, met de 'witte' toetsen op de onderste rij en de 'zwarte' op de bovenste, alsof je piano speelt. Je kunt kiezen uit 3 toonladders en zelfs als je niets weet van muziektheorie of toonladders kun je gemakkelijk een melodie spelen dankzij de verbeterde indeling van de toonhoogten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.


Gerelateerde Producten

Pioneer REV-1 DJ-controller voor Serato DJ Lite
De Pioneer DJ REV1 is speciaal ontworpen om jouw DJ-set naar het volgende niveau te tillen. Met zijn geavanceerde functies en intuïtieve bedieningselementen geeft deze mixer je de vrijheid om naadloos te mixen, scratchen en effecten toe te voegen aan je tracks, zodat je je eigen unieke geluid kunt creëren.Of je nu een beginnende DJ bent of een doorgewinterde professional, de Pioneer DJ REV1 biedt je de gereedschappen die je nodig hebt om op te vallen in elke setting. Met hoogwaardige geluidsweergave en robuuste constructie is deze mixer gebouwd om te presteren en te blijven presteren, zelfs tijdens de meest intensieve optredens.Dankzij de intuïtieve lay-out en ergonomische knoppen kun je moeiteloos door je mix navigeren en naadloos schakelen tussen tracks. De ingebouwde effecten en EQ-opties bieden je een scala aan creatieve mogelijkheden om je mix uniek en opwindend te maken.Kies voor de Pioneer DJ REV1 en maak van elke set een meeslepende en gedenkwaardige ervaring. Met deze mixer in handen ben jij de meester van de dansvloer en kun je je publiek betoveren met je unieke DJ-vaardigheden.De DDJ-REV1 komt uit de nieuwe DDJ-REV-serie controllers, die op maat ontworpen lay-outs hebben die een professionele DJM-S-mixer + PLX-draaitafelopstelling nabootsen, met gespecialiseerde functies voor open-formaat en scratch-dj's.

€ 279,00*